Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Ondernemingsrecht advocaat inschakelen?

Ondernemingsrecht Advocaten inschakelen

Ondernemingsrecht advocaat inschakelen?

Als ondernemer komt u de hele dag in aanraking met alle aspecten van het ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Of u nu contracten sluit met leveranciers, partners of klanten, een bedrijf overneemt of opricht of aansprakelijk wordt gesteld, u een buitengerechtelijk akkoord wordt aangeboden of te maken krijgt met een dwangakkoord danwel deze wenst aan te bieden. Eigenlijk heeft u voortdurend te maken met ondernemingsrecht. Wenst u ondernemingsrecht Advocaten in te schakelen? Dan heeft RechtNet Advocaten direct de beste ondernemingsrecht advocaten voor u beschikbaar.

Bel voor gratis advies met één ervaren advocaat op nummer 073 – 615 43 11 of stel uw vraag via het rechtse webformulier!!

Waterdichte overeenkomsten en algemene voorwaarden

Elke onderneming sluit contracten en heeft dus te maken met ondernemingsrecht. De consequenties van onjuiste of onvolledige bepalingen zijn groot op het gebied van ondernemingsrecht. Er kan onenigheid ontstaan of het kan gebeuren dat één van de partijen de gemaakte afspraken niet nakomt. RechtNet Advocaten adviseert u graag op het gebied van ondernemingsrecht over bijvoorbeeld goede arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden, leveringsovereenkomsten etc.

Ondernemingsrecht advocaat inschakelen om aansprakelijkheid te voorkomen

Zowel klanten als werknemers kunnen u of uw onderneming aansprakelijk stellen. Dan heeft u direct te maken met ondernemingsrecht. In sommige gevallen biedt de aansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Maar zelfs dan nog zijn werkgeversaansprakelijkheden of aansprakelijkheid wegens wanprestatie complexe zaken. Ook kunnen werknemers schade veroorzaken, bijvoorbeeld op locatie bij derden of met de bedrijfsauto. Laat u daarom bijstaan door de beste advocaten op het gebied van ondernemingsrecht.

Bedrijfsovername of verkoop?

Juist als u plannen heeft voor een bedrijfsovername of bedrijfsverkoop, kan het van groot belang zijn de juiste ondersteuning te krijgen op het gebied van ondernemingsrecht. De advocaten van RechtNet Advocaten met de specialisatie ondernemingsrecht zijn hier de aangewezen personen voor, om alles in goede banen te leiden. Ondernemingsrecht Advocaten inschakelen heeft alleen maar voordelen. Alles wordt op een juiste juridische manier dichtgespijkerd en geregeld.

Aandeelhoudersgeschillen oplossen

Bij (kleinere) ondernemingen zijn aandeelhouders vaak ook bestuurder of statutair directeur. Vaak ontstaan op het gebied van ondernemingsrecht discussies omtrent het uit te voeren beleid, de nakoming van aandeelhoudersovereenkomst en de vaststelling van winstrechten. Ingewikkelde zaken die vaak in het ondernemingsrecht zijn geregeld. Een snelle oplossing van deze conflicten is essentieel voor de continuïteit van de onderneming. RechtNet Advocaten beschikt over een ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht als het gaat om uitkoop, procedures bij de Ondernemingskamer etc.

Ondernemingsrecht advocaat inschakelen voor vrijblijvend advies?

Onze ondernemingsrecht advocaten zijn u graag van dienst. Neem voor een vrijblijvend advies van een ondernemingsrecht advocaat direct contact op met 073 – 615 43 11 of info@rechtnet.nl

Ondernemingsrecht door specialisten, ondernemingsrecht voor u, ondernemingsrecht en betaalbaar, ondernemingsrecht pur sang, ondernemingsrecht voor de ondernemer,
ondernemingsrecht op zijn best!!

Het inschakelen van een ondernemingsrecht advocaat via RechtNet Advocaten levert het meeste op!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten