Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

De strafrechtadvocaat van RechtNet Advocaten biedt hulp

De strafrechtadvocaat van RechtNet Advocaten biedt hulp!

Bent u ingevolge het strafrecht aangehouden door de politie of bevindt u zich in voorarrest? In die gevallen heeft u altijd recht op een strafrechtadvocaat naar uw keuze, ook al is een piketadvocaat aan u toegewezen. De piketadvocaat dient dan te wijken voor de voorkeursadvocaat. De strafrechtadvocaat van RechtNet Advocaten regelt de gehele overname. De strafrechtadvocaat van RechtNet Advocaten biedt hulp!

Heeft u een vraag bel dan geheel vrijblijvend met één van onze ervaren advocaten op nummer 073 615 43 11 of stel uw vraag via ons webformulier op de rechterzijde van deze pagina.

Dagvaarding ingevolge het strafrecht ontvangen, neem contact op met RechtNet Advocaten!

Heeft u een dagvaarding in het kader van het strafrecht ontvangen!? Bij een bevestigend antwoord zult u conform de regels van het strafrecht eerdaags voor de rechter moeten verschijnen. Dit kan zijn de kantonrechter, politierechter, de meervoudige kamer, het gerechtshof of de kinderrechter. De strafrechtadvocaat van RechtNet Advocaten kan u in alle voornoemde gevallen van dienst zijn.

Strafrecht OM-zitting

Ook is het mogelijk dat het openbaar ministerie u oproept voor een OM-zitting. Op zo’n strafrechtzitting wordt bekeken of u in aanmerking komt voor een strafbeschikking. Een strafbeschikking is een door een openbare aanklager of opsporingsambtenaar opgelegde straf. Er kijkt geen rechter naar de zaak! Een strafbeschikking valt onder het strafrecht. Ook kunnen één van onze strafrechtadvocaat u bijstaan.

Bijstand van een strafrechtadvocaat is vaak kosteloos!

Veelal komt u bij het strafrecht in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. Er wordt dan een toevoeging afgegeven. De overheid betaalt dan onze werkzaamheden. Dit geldt sowieso voor minderjarigen en mensen die ingevolge het strafrecht in voorlopige hechtenis verblijven. Of u hiervoor in aanmerking komt, zal vooraf duidelijk worden gemaakt door een van onze medewerkers. De strafrecht aanvragen zullen worden verzorgd door onze medewerkers. Als u niet voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt, worden er duidelijke afspraken gemaakt met de advocaat over wat uw kosten zullen zijn.

Slachtoffer van een strafbaar feit!?

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een overtreding of misdrijf dient u conform het Wetboek van Strafrecht hiervan eerst aangifte te doen bij de politie. Zelfs hierbij kunt u al de hulp inschakelen van een strafrechtadvocaat. Indien de politie de zaak zelf niet kan afdoen, stuurt zij deze door aan de Officier van Justitie. Die kan de verdachte vervolgen, een transactievoorstel ofwel schikking voorstellen en de zaak seponeren. De Officier seponeert indien hij van mening is dat er te weinig bewijs is tegen de verdachte. Hij zal dan niet tot vervolging overgaan. Hiertegen kan uitsluitend door een advocaat namens u worden geklaagd bij het Gerechtshof. Wanneer er wel tot vervolging wordt overgegaan, kunt u zich bijvoorbeeld middels tussenkomst van een advocaat als benadeelde partij voegen en schadevergoeding vorderen! Bij bepaalde delicten heeft u ook spreekrecht op de strafzitting. De advocaten van RechtNet Advocaten kan u in het gehele proces bijstaan.

Vrijblijvend advies van een strafrechtadvocaat?

Onze ervaren advocaten zijn u graag van dienst. Neem voor vrijblijvend advies direct contact op met nummer 073 – 615 43 11 of via het mailadres info@rechtnet.nl

Ook kunt u uw vragen online stellen via ons webformulier.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten