Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 164 beoordelingen

Huurrecht Advocaten

Huurrecht advocaat

Huur wordt omschreven als de overeenkomst waarbij de ene partij, de verhuurder, zich verbindt aan de andere partij, de huurder, een zaak of een gedeelte daarvan in gebruik te verstrekken en de huurder zich verbindt tot een tegenprestatie (art. 7:201 BW). Deze tegenprestatie bestaat meestal uit de periodieke betaling van huurpenningen. In de praktijk hebben de huurder en verhuurder regelmatig geschillen over de beëindiging van de huur, gebreken, huurprijsherziening en wanbetaling. In veel gevallen kunnen deze geschillen onderling niet opgelost worden. In het huurrecht wordt dan ook vaak geprocedeerd. Op dat moment heeft u behoefte aan goede huurrecht advocaten.

Bel met uw vraag vrijblijvend met één van onze ervaren advocaten op nummer 073 – 615 43 11 of stel uw vraag via ons webformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

De huurrecht advocaten van RechtNet

RechtNet Advocaten beschikt over meerdere advocaten gespecialiseerd op het gebied van huurrecht. Onze huurrecht advocaten staan u bij in conflicten over huur en verhuur. Onze huurrecht advocaten adviseren u graag vrijblijvend over te nemen (gerechtelijke) maatregelen, zoals een vordering tot huurbeëindiging of een procedure tot huurprijsherziening.

Advocaat voor het oplossen van huurgeschillen

Het huurrecht is een breed en ingewikkeld terrein. Ten eerste omdat er zoveel verschillende huurobjecten zijn die allemaal hun eigen regels kennen binnen het huurrecht. De huurrecht regels voor roerende zaken zijn compleet anders dan voor onroerende zaken. Ook binnen deze verschillende huurobjecten zijn er weer diverse afsplitsingen met ieder hun eigen regels binnen het huurrecht.

Opstellen huurovereenkomst conform regels huurrecht

De ervaren advocaten van RechtNet Advocaten kunnen voor u een huurovereenkomst opstellen die rekening houdt met uw wensen en voldoet aan alle wettelijke vereisten. Hierbij ontvangt u tevens advies over hoe u zaken kunt regelen in uw huurovereenkomst om conflicten in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen. Als u een huurconflict heeft, schakel dan op tijd onze advocaten in. Of u nu huurder of verhuurder bent, RechtNet Advocaten is online en heeft direct de beste gespecialiseerde huurrecht advocaten voor u beschikbaar.

Incasseren van huur middels een huurrecht advocaat

RechtNet Advocaten heeft veel ervaring op het gebied van het incasseren van openstaande vorderingen, waaronder niet betaalde huur. Het incasseren van de openstaande huur kan zelfs plaatsvinden op basis van het ‘No Win, No Fee’-principe. Mocht dit niet tot betaling leiden, zullen onze advocaten u adviseren op welke wijze tot het beëindigen van de huurovereenkomst en ontruiming kan worden overgegaan.

Einde huurovereenkomst

Elke huurovereenkomst heeft zijn eigen wetten en regels in het huurrrecht omtrent de beëindiging. Ook zijn er verschillende regels in het huurecht voor een huurder en verhuurder. Zo heeft een huurder van woonruimte een verregaande huurbescherming. Het is derhalve van belang om vast te stellen wat voor soort huurovereenkomst u binnen het hurrecht heeft. RechtNet Advocaten heeft ervaren advocaten in huis die voor u kunnen bepalen wat voor soort huurovereenkomst u heeft en op welke wijze deze huurovereenkomst beëindigd moet worden.

Huurrecht advocaat inschakelen bij ontruiming

Zelfs als de huurovereenkomst met betrekking tot een pand is beëindigd, mag ingevolge het huurrecht niet zomaar tot ontruiming worden overgegaan. Hiervoor is tussenkomst van een rechter noodzakelijk. De medewerkers van RechtNet Advocaten kunnen u in deze procedure bijstaan.

Advocaat inschakelen voor huurrecht van een bedrijfsruimte

Er kunnen natuurlijk ook huurgeschillen ontstaan wanneer er een bedrijfsruimte gehuurd wordt. Wil de huurbaas bijvoorbeeld de overeenkomst vroegtijdig beëindigen of maakt de huurder er een zooitje van? Ook voor advies omtrent huurrecht van een bedrijfsruimte schakelt u de advocaat van RechtNet in. Wij zullen u bijstaan en altijd gaan voor het beste resultaat.

Gebreken

RechtNet Advocaten kan u adviseren op het gebied van huurrecht als u problemen heeft met uw verhuurder omdat het gehuurde gebreken vertoond, bijvoorbeeld een lekkage in het dak. Het niet betalen van de huur levert in dit geval alleen maar grotere problemen op.

Een advocaat gespecialiseerd in huurrecht

Onze huurrecht advocaten zijn u graag van dienst. Neem voor een vrijblijvend advies over huurrecht direct contact op met 073 – 615 43 11 of mail naar info@rechtnet.nl

U kunt voor uw vragen ook gebruik maken van ons online webformulier.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier in voor meer informatieSluiten